Wie ben ik?

Ben jij ook zo iemand, die weet dat sporten goed voor je is en het daarom van jezelf moet doen? Vind je het moeilijk om de stap te zetten om ook daadwerkelijk te gaan sporten? Je hebt het druk en het is gewoon niet jouw ding, dus jezelf motiveren is lastig.

Heb jij even geluk dat je mij tegen het lijf loopt! Ik vind sporten ontzettend leuk en heb het motiveren van mensen om te gaan sporten en het motiveren tijdens het sporten als passie!

Ik ben Annoeska Domburg en fitcoach bij Dubbel Fit. Dubbel Fit staat voor Sport & Eet je Fit. Door te sporten en grotendeels gezond te eten en  te leven voel je je zowel lichamelijk als mentaal Fit! Dubbel Fit dus!. Met heel veel plezier motiveer en coach ik zowel jong als oud, zowel man als vrouw,  naar een gezonde leefstijl.

Sinds 2002 geef ik diverse sportlessen in 'De Vlijt' in Zevenhoven. Ik startte met de traditionele Steps & Aerobics lessen (Fit Workout), maar sinds 2012 heb ik mijn concept met groot succes veranderd. Inmiddels is mijn lesaanbod enorm uitgebreid en heb ik diverse cursussen gedaan om ook een zo divers mogelijk pakket aan te kunnen bieden, zodat er voor ieder wat wils is.

Mijn lessen kenmerken zich door op een laagdrempelige manier puur voor jezelf aan het werk te gaan! Jij doet wat jij kan! Jij sport op jouw eigen niveau  en ik zorg dat je mee kan draaien met de les en het uiterste uit jezelf haalt.

En wil je dit niet in groepsverband doen? Dan kan ik je ook persoonlijk begeleiden en adviseren.

Nieuwsgierig geworden? Je bent altijd welkom om een proefles mee te doen!