Wie ben ik?

Ik ben Annoeska Domburg en 'schuil' achter de naam Dubbel Fit. Dubbel Fit staat voor Sport & Eet je Fit. Ik ben er van overtuigd, dat je door minstens 2x per week te sporten en daarbij grotendeels gezond eet en leeft, je je lichamelijk en mentaal Fit voelt. Met heel veel plezier motiveer ik mensen, zowel individueel als in groepsverband, naar een gezonde leefstijl.

annoeskadomburg

Sinds 2002 geef ik diverse sportlessen in 'De Vlijt' in Zevenhoven. Ik startte met de traditionele Steps & Aerobics lessen (Fit Workout), maar sinds 2012 heb ik mijn concept met groot succes veranderd. Mijn lesaanbod is uitgebreid met het Fit Circuit en inmiddels ook met Fit Outdoor. Simpele maar pittige no nonsense lessen waar spierversterking en conditietraining gecombineerd worden. Dit is ook echt 'mijn ding'.

Naast het sporten geef ik ook voedingsadvies! Ik heb het 10 weken Fit Plan ontwikkeld, waar je in 10 weken tijd in groepsverband gaat werken aan een gezondere leefstijl.

En wil je dit niet in groepsverband doen? Dan kan ik je ook persoonlijk begeleiden en adviseren.